• Home »
  • Seniorenverhuizing

Seniorenverhuizing

seniorenverhuizing

Werkwijze

Wij zijn een gedreven en enthousiaste groep mensen die oog heeft voor u als opdrachtgever. Wij komen altijd eerst langs om met u uw wensen door te spreken waarna wij een vrijblijvende offerte maken. In onze transparante offerte leggen wij zorgvuldig de gemaakte afspraken vast.

Wij ontzorgen u compleet!

Double V staat voor zorgeloos verhuizen. Tijdens een seniorenverhuizing moet er in een kort tijdsbestek veel worden geregeld, oftewel complete ontzorging rondom woninginrichting. Bij een seniorenverhuizing is meer hulp nodig dan bij een reguliere verhuizing.

Wij leveren meer diensten dan reguliere verhuisbedrijven en besteden veel tijd aan de voorbereiding, het advies, informatievoorziening, de uitvoering en de nazorg. Denk ook aan extra dienstverlening zoals: schilderwerk, het leggen van vinyl, tapijt of laminaat tot en met het in- en uitpakken van dozen en het aansluiten van apparatuur. Een totaalpakket waarbij wij u compleet ontzorgen.

Onze extra’s als seniorenverhuizer

Double V kan al uw taken rondom een verhuizing uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat senioren zonder zorgen naar hun nieuwe woonomgeving kunnen verhuizen. We weten dat dit een emotioneel proces kan zijn en daarin is elke klant uniek.

Wij maken gebruik van diverse 65+ uitzendbureau’s wat door de te verhuizen senior als aangenaam en betrouwbaar ervaren wordt.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Voor meer informatie over een senioren verhuizing stuurt u een mail naar info@de-ontruiming.nl of belt u (na 18 uur) met 06-16987185.

DOUBLE V ONTZORGT

Wij werken samen met 2J Kringloop Heeze en stichting Mbenyokono